top of page

O nama ...

Ivana Perić Rabhi

Blogerica, 

CONTACT ME

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

francuskizacin@gmail.com

 

#francuskizacin

Success! Message received.

Otkrijte čari svakodnevne francuske kuhinje uz novi video blog „Francuski začin, hrvatski način“

 

Kako spojiti dva kulinarska svijeta (i pri tome uzeti najbolje od svakoga)? Kombinirajući poznate i manje poznate francuske recepte s dostupnim hrvatskim namirnicama, novi video blog  „Francuski začin, hrvatski način“ otkrit će vam razne trikove kako biste isprobali niz tradicionalnih francuskih jela, i to na jednostavan način.

Što je Hachis parmentier i kako se to kuha? Kako brzo i jednostavno raditi tijesto za Quiche? Koje sezonske namirnice koristiti za Quiche? Kako pripremati Fondant au chocolat ili čokoladni mousse bez jaja? Što je piperade? Kako se jede janjetina u Francuskoj? Kako raditi Madeleine? Kakav je začin Estragon i još puno toga...

 

Tu su jednostavna pitanja na koja ćete moći naći odgovor pomoću video recepata i razne savjete koji se objavljuju svaki dan.

 

Nositeljica projekta, Ivana Perić Rabhi, koja već više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, odlučila je podijeliti svoju strast prema francuskoj kuhinji u obliku bloga i raznih savjeta. Stoga će svoje iskustvo podijeliti sa svima onima koji bi htjeli više znati o toj temi,  no ne mogu na domaćem tržištu nabaviti dovoljno informacija o francuskim jelima, za koja nekad nemamo ni sve potrebne namirnice. 

Nudit će vam kreativno rješenje koje omogućuje kuhanje francuskih jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode.

 

Svaki dan podijelit će s Vama savjete i razne slike izvornih proizvoda s francuskih i hrvatskih tržnica.

bottom of page